Seccions
ISO 9001 a Plan Estratégico

¿Quiere convertir su ISO 9001 en su Plan Estratégico?

Si, es una forma en que la ISO 9001 me ayude a ganar dinero
No
No tengo claro qué es un plan estratégico (envía e-mail a: info@emasconsultors.com)

 

Avís legal

Propietat intel·lectual de www.emasconsultors.com, la consultora ISO i de management

El contingut d'aquesta pàgina web esta protegit per la Llei de Propietat Intel·lectual. Així doncs, la modificació, transmisió, còpia o qualsevol utilització dels continguts que formen part de la web amb finalitats públiques, lucratives o comercials, sense el consentiment i l'autorizació expresa de Consultors d'Emas és una infracció penalitzada per la legislació vigent.

S'autoritza a utilitzar per el  seu ús personal el contingut de la página web ja sigui per  utilitzar, copiar, imprimir o descarregar l'ordenador.

Protecció de dades personals

En el cas de contactar amb Consultors d'Emas mitjançant la pàgina web ja sigui enviant un email o mitjançant el formulari de contacte,  les dades de caràcter personal recollides seràn utilitzades exclusivament a efectes de donar els serveis demanats pel usuari així com procedir a la facturació dels mateixos. Per exercir els seus drets d'accés, cancelació, rectificació i oposició, l'usuari es pot dirigir per escrit a:

Carrer Sant Josep 51- 08340
 Vilassar de Mar (Barcelona)

Responsabilitat dels continiguts WEB

L'informació publicada és actual en el moment de publicació llevat d'error o omisió. L'usuari pot consultar la data de publicació dels continguts mitjançant les dates publicades pel propi servidor o dirigir-se a l'empresa mitjançant les dades de contacte al peu d'aquesta pàgina per solicitar la seva confirmació. Consultors d'Emas es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar els continguts de la web així com limitar el  seu accés ja sigui parcial o total durant el temps que considerin oportú. Consultors d'Emas refusa qualsevol responsabilitat sobre l'informació publicada en pàginas de tercers o associada a aquesta web mitjançant enllaços sortints.

Jurisdicció Competent

Les condicions d'ús d'aquesta pàgina web estan subjectes a l'establert en les lleis espanyoles, aixi, per a qualsevol conflicte derivat de la interpretació de les mateixes parts es sotmetran a la jurisdicció dels Tribunals de la ciutat de Barcelona.


Resbonsable de la web www.emasconsultors.com

Consultors d'Emas
Carrer Sant Josep, 15 - 08340
Vilassar de Mar (Barcelona)
Telf. 93 759 88 74

http://www.emasconsultors.com

info@emasconsultors.com